Vrouwencirkel

Voel jij dat je behoefte hebt om een avond te verbinden met jezelf en met andere vrouwen? Om te delen waar je mee bezig bent in je leven, of juist een avond stil te zijn in verbinding? Wil jij als vrouw gevoed, gezien, gedragen of geïnspireerd worden?

Voel je dan welkom om eens aan te sluiten bij een Vrouwencirkel.

Op deze avonden hoef je niks; je hoeft niet te werken, te zorgen, er leuk uit te zien of door te gaan. Je hoeft alleen maar te zijn.

Ik zorg voor een fijne sfeer, thee en iets lekkers.
We mediteren met elkaar, we delen verhalen als je daar behoefte aan hebt (maar het hoeft niet). Ik geef soms iets mee ter overdenking (vaak over thema’s als vrouwelijkheid, sensualiteit, liefde, relaties, innerlijk kind).
We voelen wat er leeft in onze binnenwereld en zijn in zachtheid daarbij aanwezig.

Het is geen praatclub voor vrouwen, je mag hier gewoon in je chillste pyjama-pak neerploffen en we zien wat de avond ons brengt; ik bewaak de structuur en het proces, de inhoud maken we samen.
De ervaring leert dat de avonden omvliegen en dat het zo fijn, zo magisch, zo bijzonder is om even met vrouwen onderling te zijn en te vertragen.

Voel je de roep?
Kom dan vooral eens langs, alleen of met een vriendin, buurvrouw, je moeder of dochter.

relatietherapie Utrecht

 

Vrouwencirkel Utrecht

Alle info:

Check mijn website www.vrouwencirkelutrecht.nl voor de meest actuele informatie over de data, kosten en voorwaarden van deze vrouwencirkel in Utrecht.