Vision Date maandtraject

Een maandtraject met exclusief weekend!

Een weekend lang dompelen jullie je onder in luxe en overvloed; er is zalig eten, snacks, cadeaus, een overnachting met ontbijt in een prachtig boutiquehotel én mijn onverdeelde aandacht voor jullie liefdesleven. Maar voordat het zover is, hebben wij een sessie met elkaar waarin ik zicht krijg op jullie hulpvraag, een passend programma maak en jullie voorbereidende opdrachten meegeef voor het weekend.
Het traject start dus al een maand voor jullie weekend…
We gaan aan de slag met thema’s die spelen tussen jullie en transformeren deze zodat de liefde én seksualiteit weer moeiteloos kan stromen tussen jullie!

 

Wat is een Vision Date maandtraject?

Een Vision Date (afgeleid van Vision Quest) kan je zien als een retraite voor stellen die gelijk staat aan een half jaar relatie/sekstherapie.

We nemen een maand lang de tijd om te reflecteren op jullie liefdesreis, om te verbinden met elkaar en jezelf en om zicht te krijgen wat voor jullie de essentie van jullie relatie is. Jij en je partner hebben op deze dagen mijn onverdeelde aandacht, waardoor we heel snel heel diep kunnen gaan.

Ik maak iedere Vision Date custom-made, daarom voer ik voorafgaand aan dit intensieve weekend een intakegesprek met jullie. Zo kom ik erachter hoe jullie er nu precies voor staan en waar jullie uitdagingen en pijnpunten liggen.

hotel weekend liefde therapie vision date
weekend therapie liefde


Weekend vision date couplesretraite Utrecht 1

“De eerste dag waren we heel erg geïnspireerd en voldaan van alle indrukken. Juist doordat we nog een tweede dag hadden konden we het even laten bezinken om de tweede dag concrete tools te krijgen om daadwerkelijk de switch te maken in onze relatie.” – Mirjam & Pete (30 & 31)
Praktisch, wat krijg je allemaal:
 • Het intakegesprek (1 uur via ZOOM of live in de praktijk) vindt 4 weken voor de Vision Date plaats. We maken kennis met elkaar en ik krijg inzicht in wat er nu in de diepte precies speelt tussen jullie.
 • Na de intake schrijf ik jullie programma en mail ik jullie voorbereidende opdrachten toe. Deze opdrachten maken jullie thuis (individueel van elkaar) in de aanloop naar het weekend toe. Met deze opdrachten ben je ongeveer 1,5 -2,5 uur bezig. Tussendoor kunnen jullie me altijd mailen voor begeleiding bij de opdrachten.
 • Het programma voor dit weekend heb ik speciaal ontwikkeld voor jullie – dus het is toegespitst op jullie vragen en thema’s en alle werkvormen die we gaan gebruiken dragen bij aan diepgang, transformatie en integratie van alle nieuwe inzichten.
 • Dit weekend is speciaal voor jullie twee – er zijn dus geen andere deelnemers aanwezig, jullie krijgen mijn volledige focus en aandacht.
 • Dag 1 duurt van 09.30 tot ongeveer 16.00 uur. Dag 2 begint (in overleg) rond 11.00u en eindigt rond 14.00u.
 • Locatie van de praktijk (waar de gesprekken plaatsvinden) is Buurkerkhof 5 in Utrecht.
 • Ik zorg die dagen voor een vegetarische lunch, koffie, thee en fijne snacks. Als je dieetwensen hebt hoor ik het graag.
 • Jullie kiezen hieronder in welk boutiquehotel in Utrecht jullie willen overnachten. Deze overnachting is inclusief ontbijt.
 • De kosten voor een Vision Date weekend zijn inclusief het intakegesprek, de opdrachten, de overnachting in het hotel, het ontbijt, de voorbereidende oefeningen, de lunch op dag 1 en het op maat maken van het traject.
 • Jullie investering: €2030.

 


Waarom bied ik dit aan?

Ik wil met mijn werk impact hebben op het liefdesleven van de stellen die zich bij mij aanmelden. Ik wil diep gaan én blijvend resultaat boeken met de mensen waarmee ik werk.

Na het succes van de eendaagse retraite besefte ik dat ik met een maandtraject nog meer impact zou hebben en wel om de volgende redenen:

 • Dit maandtraject vergeet je nooit meer. Ga maar na; welke herinneringen blijven jou het beste bij? Dat zijn vaak de herinneringen waarbij je er echt even uit gegaan bent, een weekend weg of bezoek aan een nieuwe stad. Onze hersenen onthouden die grootste evenementen nu eenmaal makkelijker dan een enkele sessie bij een coach of een opleidingsdag bij een instituut. Het heeft dus veel meer IMPACT.
 • Door samen met je partner na een intensieve therapiedag ergens in een mooi hotel te overnachten geef je écht even ruimte aan de ervaring die jullie samen hebben gehad op dag 1. Na de eerste dag gaan jullie samen ergens wat eten, overnachten en ontbijten jullie in een prachtig boutique hotel en waarschijnlijk gebeurd er dan nog heel veel tussen jullie. Alle dingen die dan nog opkomen of nog open zijn blijven staan na dag 1, pakken we de volgende dag samen op, zodat je met een heel ‘rond’ gevoel na dag 2 weer naar huis gaat.
 • Het is mijn missie om mensen te helpen hun liefde en seksualiteit moeiteloos en stromend te laten voelen, het liefst wil ik dat mensen dit doel zo snel mogelijk behalen! Aan jullie de keuze: wil je meerdere sessies verspreid over een aantal weken/maanden of gaan jullie er in één weekend helemaal voor?

 

 

 

liefdesretraite vision date weekend hotel therapie relatie

hotel weekend liefde therapie


De hotels waar jullie kunnen overnachten:

Weekend vision date couplesretraite Utrecht 2

Mother Goose

Mother Goose is een bijzonder boutiquehotel in een historisch stadskasteel in hartje Utrecht. Het pand
kent een rijk verleden en is bijzonder ingericht. Elke etage heeft een eigen kleurenthema en een aantal kamers heeft een spectaculair uitzicht op de Dom.

Petit Logement Beijers

Logement Petit Beijers

Logement Petit Beijers is een kleinschalig en sfeervol boutiquehotel in een 15e-eeuw pand, het logement
voelt alsof u thuiskomt. De inrichting is prachtig en uniek – verzorgd door antiquair Bert Degenaar, bekend van het tv-programma ‘Van onschatbare waarde’.

hotel utrecht relatiecoach therapie weekend

Cozy Pillow

Cozy Pillow biedt unieke slaapplekken aan, namelijk in één van de Utrechtse werfkelders aan de oude grachten. Alle kamers zijn voorzien van luxe en moderne faciliteiten en bieden een fantastisch uitzicht op de gracht.

relatiecoach seksuoloog weekend Utrecht hotel