Nieuw: weekend couplesretraite!

weekend couplesretraite vision quest

Willen jullie in één weekend bereiken waar gemiddeld een half jaar relatie/sekstherapie voor staat? Dat kan nu!

Ik bied vanaf februari 2022 een weekend aan voor koppels waarin ik 1 op 1 met jullie werk aan issues waar jullie tegenaan lopen. Het programma wordt speciaal op maat voor jullie gemaakt, helemaal toegespitst op jullie vraagstukken.

Op dag 1 werken we met verschillende werkvormen en slaan we de grootste slag. Na deze dag kunnen jullie overnachten en ontbijten bij een prachtig boutiquehotel in Utrecht, waarna jullie de volgende dag nog een paar uur langskomen om de puntjes op de i te zetten.

Lees hier meer over de weekend couplesretraite!

hotel weekend liefde therapie

 

Written By
More from Linda
Relatietherapeut of Relatiecoach?
Ben jij op zoek naar een relatietherapeut in Utrecht? Of heb je...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.