Seksuoloog Utrecht

seksuoloog Utrecht

Naast mijn werk als Relatie- en Systeemcoach, biedt ik als Consulent Seksuele Gezondheid NVVS (seksuoloog Utrecht) ook hulp bij seksuele problemen. Dit is mijn basisdiscipline, maar na jaren van begeleiden van stellen bij seksuele problemen heb ik de opleiding tot relatiecoach gevolgd. Liefde en seksualiteit zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, daarom is de combinatie van seksuologie en relatietherapie ook zo logisch.

Veel stellen die problemen in hun liefdesleven ervaren, ervaren ook problemen tussen de lakens. Wil je alle issues aanpakken, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Hulp bij seksuele problemen biedt ik ook aan vanuit het Seksualiteitsbureau.

Ben je benieuwd wat het verschil is tussen een seksuoloog en een consulent? Lees dan dit artikel van mij.

Written By
More from Linda
Interview Algemeen Dagblad
Het AD interviewde mij over de verschillende anticonceptiemethoden die er zijn. Op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *